Nordic Walking op het strand
Nordic Walking in de bossen

Nordic Walking

Nordic Walking: een snel groeiende buitensport in Nederland. Geen wonder, want het is een ideale sport ter verbetering van de lichamelijke conditie en fysieke fitheid.
Door een actieve armbeweging met stokafzet zijn vrijwel alle spieren in het lichaam actief. U traint tegelijk het hart-longsysteem.
Het afwisselende Texelse landschap leent zich uitstekend voor Nordic Walking. Doe mee en ervaar het zelf!

Kennismaking

Nordic Walking is een fantastische manier van lopen en een prima lichamelijke inspanning voor iedereen! Ervaar het grote verschil met gewoon wandelen in de prachtige Texelse natuur.
In een clinic van ca. 1½ uur geven wij uw groep informatie over historie, effecten van Nordic Walking en uitleg over verschillende type stokken. Uiteraard leert een ieder de eerste beginselen van de techniek. In het laatste half uur ligt het accent vooral op het lopen.

Privé lessen

Wilt u individueel of in kleine groep (tot 4 personen) lessen Nordic Walking? Wilt u gericht uw techniek "onder de loep" nemen? Dan zijn privé-lessen de ideale uitkomst!

Door onze ervaring zijn wij in staat u de juiste techniekcorrecties en aanwijzingen te geven zodat u snel het positieve resultaat ervan zult ondervinden.

Opfrissen techniek?

Privé lessen zijn ook ideaal om uw techniek op te frissen!