Zeskamp Gedicht
Zeskamp

Spelprogramma’s en teambuilding

Verdeel de deelnemers in verschillende teams en voeg individuele inzet, samenwerking, een gezonde dosis fanatisme en een aantal ludieke en uitdagende spelopdrachten bij elkaar. Zie hier de ingrediënten voor een gezellig en onvergetelijk programma om nog lang lachend over na te praten!
Uiteraard stellen wij voor de winnaars een echt Texelse prijs beschikbaar!

Texelse Zeskamp

Dit spelprogramma is opgebouwd uit een aantal spelen met één centraal thema: Texel. Elk spel heeft z’n eigen verhaal en laat u uitdagend kennismaken met een bijzonder element van dit waddeneiland. Welk team komt met inzet, samenwerking en enthousiasme tot het beste resultaat?

Boerenzeskamp

Deze ludieke zeskamp is geïnspireerd tijdens een bezoek aan een Texelse boerderij. En dus hebben alle spelen met het werken en leven op de boerderij te maken. De deelnemers zullen in teams bij de verschillende opdrachten op een sportieve wijze de onderlinge strijd aangaan.
Welk team weet bij onderdelen als melkbusparcours, hooivork darten, kruiwagencross, strozak werpen, aardappel piepen en tractorband rollen het beste te scoren? Uiteraard verdienen zij daarmee de hoofdprijs!

Texel Express

De ultieme strijd tussen twee teams met een hoog competitiegehalte!
Twee teams dienen zich zo snel mogelijk te voet of per fiets te verplaatsen naar locaties die gevonden kunnen worden door het oplossen van puzzelopdrachten. Op elke locatie vindt vervolgens een wedstrijd tussen de beide teams plaats waarbij gescoord kan worden: tijdwinst, tijdverlies, hulpmiddelen of ballast. Welk team blijkt het meest allround?

Island Games Texel

Een serie fysieke onderdelen voor individu of klein team. Niet in Schotland maar op Texel, ons Island! Hoe scoort u of uw team bij deze echt Texelse onderdelen als bijvoorbeeld ankerlichten, paalwerpen, kettingslepen, vaten rollen, tros werpen en zwerfkei stoten?
Wie wordt gekroond tot Island Champion?